Haal uw schoonheid naar boven met prachtige make-up.

Uw schoonheidsspecialist laat u schitteren met make-up.

Wilt u er goed uitzien voor een speciale gelegenheid? Zoekt u een professional voor uw perfecte bruidsmake-up? Of wenst u dagelijks nog meer te stralen? Doe dan een beroep op de make-upartiest van Esthetiek Elegance.

Dag-, avond- of bruidsmake-up

De schoonheidsspecialist uit Heers zorgt zowel voor uw dag- als avond- en bruidsmake-up.

Bij dagmake-up worden neutrale kleuren gekozen, waardoor het niet opvalt dat uw make-up draagt. Op die manier wordt uw natuurlijke schoonheid geaccentueerd.

De avondmake-up focust op uw ogen. Deze worden met donkere tinten en lichte lippenstift in de verf gezet. Bij bruidsmake-up zoekt de make-upartieste de perfecte mix tussen de natuurlijke en donkere tinten, waardoor u er stralend uitziet.

Gratis staaltjes

Wilt u thuis ook eens iets anders proberen? Dan biedt Esthetiek Elegance in Heers u gratis staaltjes van lippenstift, rouge, oogschaduw…die perfect bij uw huidtype en teint passen. Dankzij continue bijscholing selecteert het salon enkel de meest hoogstaande producten op de markt. Bij interesse staat de schoonheidsspecialist steeds klaar met een woordje uitleg.  Zo selecteert u gemakkelijk uw ideale verzorgingsproducten.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op om uw afspraak vast te leggen!

Esthetiek Elegance
Clikc+